<

Vila Regina – prenoćište

Palićki biser – Vila Regina

Vila Regina je jedna od Palićkih Vila  koje prepoznatljivom fasadom i drvenim ukrasima u stilu secesije doprinose prepoznatljivom šarmu Palića. Nalazi se u najlepšoj ulici na paliću Splitskoj Aleji u mirnom okruženju, okruženom zelenilom i cvrkutom ptica. Splitska Aleja ,kao prpoznatljiva ulica na Paliću sa drvoredima  stoletnih platana,a noću sa prelepim dvoglavim belim kandelaberima,specifična je po svojoj lepoti,vodi Vas ravno na šetalište uz obalu Palića,koja se račva na dve strane levo ka Muškom štrandu,a desno ka Ženskom štrandu. Splitska Aleja dominira sa prelepim vilama u stilu secesije.Na početku ulice nalaze se trgovine i marketi ,pijaca sa obiljem svežih domaćih proizvoda,koja radi svakodnevno,a vikendom ima najbogatiju ponudu.U Splitsskoj Aleji se nalaze poslastičarnice sa najlepšim sladoledom.U komšiluku „kuća o kuće“  nalazi se Likovna galerija ,a na samo tridesetak metara deesno je bioskop Abazija koji je renoviran.U blizini od oko 50 metara nalazi se park sa dečijim igralištem uz samu obalu jezera,gde se nižu i restorani  uz samu obalu levo i desno.Desno uz obalu se može pešice za pet minuta stići i do ZOO vrta.Splitska Aleja je ulica koja je otmena,tiha bez buke i muzike.Ukoliko prenoćite u Vila Regini imaćete sigurno miran san.Više o Paliću pročitajte na sledećem linku.

Vila Regina ima 6 soba sa kapacitetom 15 ležaja francuskih i simpla i jedan dvorišni studio sa kuhinjom.Ukupno se može smestiti 22 osobe.

Dvorišni apartman je posebna kućica u dvorištu same vile,koja ima svoj mir neovisna je od recepcije i drugih soba.Idealna je za one koji imaju malu decu jer je apartman prizeman i odma izlazi na dvorište koje je u travnjaku,ogradjeno sa ljuljaškama .Može se parkirati ispred i automobil,što olsakšava pakovanje stvari.

Studio je idalan za smeštaj leti jer kada se otvore vrata iz sobe se ima pogled na dvorište.Studio je opremnjen sa francuskim ležajem, simpla ležajem i  jednim  ležajem na izvlačenje i zasebnom priručnom čajnom kuhinjom.Leti jre klimatizovan a zimi ima grejanje na struju.IM wi-fi i TV-kablovsku,nameštaj je skromniji,podovi su arket,a na prozorima su venecijaneri.

Svaka soba poseduje posebno kupatilo, TV (kablovsku) i ceo objekat je pokriven sa wi-fi

Vila Regina raspolaže sa četri sobe na prizemlju koje su povezane hodnikom koji vodi do sale za doručke,na prizemlju se takodje nalazi i recepcija koja je odvojena od soba na prizemlju iznad recepcije je galerija sa koje se ide u dve sobe koje su na spratu.To su sobe koje naši stalni gosti najčešće zahtevaju.Te dve sobe kao i dve ispod njih su sa pogledom na naše dvorište i na nadstrešnicu sa roštiljem.Preostale dve sobe su orjentisane bočno sa pogledom na komšinski vrt i galeriju.Sve sobe imaju mrežice protiv insekata,kao i roletne.Nameštaj je drven,stariji ,a podovi su parket.Televizori u sobama su straijeg tipa.Vila je održavana i čista.

Prizemlje se u letnjim meseima hladi centralno,sobe nemaju direktan klimatizacioni uredjaj,ali je prirodna hladovina dobro izolovanog objekta i klima koja radi na hodniku,dovoljna da su sobe prijatne.Sobe na spratu kao i studio imaju individualne direktne klima uredjaje.U zimskim mesecima i grejnoj sezoni vila se greje na centralno grejanje na radijatore.

U okviru Vile nalazi se letnja terasa, sa mogućnostima pečenja na nadkrivenom roštilju. Tu pripadaju i parking u dvoristu, travnjak za sunčanje i sa ljuljaškama  za razonodu dece. Zbog prirodnog položaja vile svi uslovi za zabavu i razonodu su omogućeni.

Na 50 metraa od Vile Regine,nalazi se Hotel  koji raspolaže unutrašnjim i spoljnjim bazenom, teretanom, saunom, hidromasažnom kadom. Možete sebi priuštiti i relaksacionu masažu .

Vila Regina osim što je prenoćište je i glavna recepcija za smeštanje gostiju u objekte Palville Apartmani, Casa Bella i Casa Nova.Ljubazno osoblje će Vam uvek dati korisne informacije i uputstva

Ostali sadržaji su dostupni i osoblje ce Vam pomoci da lako dođete do  restorana, salaša, vinskih podruma, jahanja, mini golfa, teniskih tereni, termalnog  bazena…

Za ljubitelje Vina i vinarija moguće je organizovati obilaske vinarija sa degustacijom.Za one koje vole dobru domaću hranu uz rezervaciju stola za obroke na Majkin Salaš poklonićemo Vam vaucer za gratis piće za  vas sve koji su u Vašem društvu.

Doručak i ostali obroci mogu se uplatiti i koristiti u obližnjem hotelu, u organizaciji osoblja Palicsmestaj.com

Splitska Aleja 21, Palić

+381 60/3344-72 , +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

7 soba sa 17 lezajeva

22 osoba