Vila Regina – prenoćište

Vila Regina je jedna od Palićkih Vila  koje prepoznatljivom fasadom i drvenim ukrasima u stilu secesije doprinose prepoznatljivom šarmu Palića. Nalazi se u Splitskoj Aleji u mirnom okruženju, okruženom zelenilom i cvrkutom ptica. Splitska Aleja ,kao glavna ulica na Paliću sa drvoredima  stoletnih platana,a noću sa prelepim dvoglavim belim kandelaberima,vodi Vas ravno na šetalište uz obalu Palića,koja se račva na dve strane levo ka Muškom štrandu,a desno ka ženskom štrandu.

Vila Regina ima 6 soba sa kapacitetom 15 ležaja.

Jedan dvorišni apartman sa francuskim ležajem i zasebnom priručnom kuhinjom. Svaka soba poseduje posebno kupatilo, TV (kablovsku).

U okviru Vile nalazi se sala za doručak i letnja terasa, sa mogućnostima pečenja na nadkrivenom roštilju. Tu pripadaju i zatvoreni parking, travnjak za sunčanje i sa ljuljaskama  za razonodu dece. Zbog prirodnog položaja vile svi uslovi za zabavu i razonodu su omogućeni.

Na 50 metraa od Vile Regine,nalazi se hotel Prezident koji raspolaže unutrašnjim i spoljnjim bazenom, teretanom, saunom, hidromasažnom kadom. Možete sebi priuštiti i relaksacionu masažu .

Ostali sadržaji su dostupni i osoblje ce Vam pomoci da lako dođete do  restorana, salasa, vinskih podruma, jahanja, mini golfa, teniskih tereni, termalnog  bazena…

Splitska Aleja 21, Palić

+381 60/3344-72 , +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

6 soba sa 15 lezajeva

15 osoba