Palville Apartmani*

Palville Apartmani se nalaze u Solunskoj ulici i vrlo je jednostavno doći do njih sa autoputa. Smešteni  su u samom srcu banje Palić i predstavljaju potpuno nov koncept u Palićkoj ponudi. Pravi biser usred banje renomiranog glasa i duge tradicije.

Apartmani su u neposrednoj blizini jezera,centra Palića, restorana, a ujedno ušuškani i sklonjeni od velikih saobraćajnica. Raspolažu čuvanim parkingom, ogradjenim rampama. Svi apartmani su dvosobni.

Ulaz je samostalan sa spoljne strane apartmana. Ulazi se u dnevni boravak, koji je opremljen garniturom za sedenje sa funkcijom razvlačenja pa se koristi i kao pomoćni ležaj. Pored toga, apartmani poseduju ugradnu kuhinju sa svim neophodnim elementima, ugradnu ploča sa dve ringle, frižider, sudoperu, klima uređaj.

U zavisnosti od spratnosti apartmana, dnevni boravak može da ima izlaz koji vodi direktno na bazen za prizemne apartmane, u suprotnom poseduje terasu i iznad bazena.

Apartmani su svetli i prostrani.Kupatilo je veliko sa ugaonom kadom veoma skladno i moderno uredjenim enterijerom i u svakom ima fen za kosu.

Solunska, Palić

+381 60/3344-720, +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

2 dvosobna apartmana