Casa Nova – soba*

Casa Nova kuća sa Sobama *

Je neobičan i nov objekat sa pogledom na Malo-Omladinsko-Krvavo jezero…Malo jezero koje je deo Palićkog,koje ima  više imena i naziva ali sa sigurnošću je svratište za zaštićene vrste ptica.Tako da uz jezero osim pecaroša ne retko možete uočiti posmatrače i ljubitelje ptica kao i fotografe.Nije retkost ugledati rodu ili fazaa, gnezdo fazana nalazi se i u našem dvorištu.Casa Nova ima ulaze sa terase koja j sa pogledome ka jezeru i možete dugo u noć uživati u pogledu koji doseže i do palićkog jezerase nalazi u mirnom okruženju u blizini jezera, a ujedno uvučena i izdvojena od saobraćaja. Centar Palića, prodavnice, picerije i kafici su na 300 metara od kuce, gde su relaksacioni centri poput Wellness spa, otvorenog i zatvorenog bazena udaljeni samo 50m od kuće. Više o Paliću pročitajte na sledećem linku.
Kuća kaza Nova je depadans uz objekat Casa Bella koja je pogodna za porodice i društvo, pri čemu se može izdati cela, i tada dva objekta zajedno  imaju  smeštanji kapacitet za 22 osobe. Može se izdati i zasebno kao četri smeštajne jedinice,sa ukupno 5 soba,4 kupatila,4 kuhinje i sa jednom zajedničkom trpezarijom i roštiljnicom
Casa Nova je depadans manji deo koji se sastoji od 2 apartmana.Svaki ima svoj ulaz.Registrovani su kao soba sa jednom zvezdicom,ali pružaju i više od toga ,pogotovo što svaki raspolaže sa kuhinjom i sa trpezarijskim stolom.

Manji deo koji mi nazivamo Casa Nova sob* 1 ima 1 francuski i 1 simpla ležaj, što znači da ima mogućnost smeštaja 3 osobe.

Veći deo koji mi nazivamo Casa NOva soba* 2 ima 2 francuska ležaja i krevet na razvlačenje, na kome mogu da spavaju 2 osobe pa je smeštajni kapacitet većeg dela je 6 osoba. Pored toga apartmani poseduju dnevnu sobu, čajnu kuhinju i i kupatilo.

Zajedničko za sve smeštajne jedinice u  kući Casa Nova :

  • Svaki ima svoj ulaz,a moguce ih je koristiti zajedno , kao i sto ih je moguce potpuno odvojiti.
  • Klimatizovani su,pokriveni su wierless internetom,imaju kablovsku televiziju.
  • Dvoriste ima 1000 kvadrata uredjeno je i pokriveno travom. Gosti mogu koristitu bastenski sto i klupe.

Obezbedjena je i prostorija za druzenje i rostilj. Tako da se i po kisovitom ,vetrovitom vremenu,druzenje i zabava ne prekidaju. U prostoriji za rostilj,takodje su obezbedjeni stolovi i stolice.

Od ostalih sadržaja možete da posetite i Hotel Prezident koji raspolaže unutrašnjim i spoljnjim bazenom, teretanom, saunom, hidromasažnom kadom. Možete sebi priuštiti i relaksacionu masažu .

Ritska 4, Palić

+381 60/3344-720, +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

2 spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, kupatilo

9 osoba