Casa Nova – soba*

Casa Nova kuća sa Sobama * se nalazi u mirnom okruženju u blizini jezera, a ujedno uvučena i izdvojena od saobraćaja. Centar Palića, prodavnice, picerije i kafici su na 300 metara od kuce, do su relaksacioni centri poput Wellness spa,otvorenog i zatvorenog bazena udaljeni samo 50m od kuće.

Kuća je pogodna za porodice i društvo, pri čemu se može izdati cela, i tada ima smeštanji kapacitet za 21 osobu.  Može se izdati i zasebno veći ili manji deo.

Casa Nova je manji deo koji se sastoji od 2 apartmana. Manji apartman ima 1 francuski i 1 simple ležaj, što znači da ima mogućnost smeštaja 3 osobe. Veći apartman ima 2 francuska ležaja i krevet na razvlačenje, na kome mogu da spavaju 2 osobe pa je smeštajni kapacitet većeg dela je 6 osoba. Pored toga apartmani poseduju dnevnu sobu, čajnu kuhinju i i kupatilo.

Zajedničko za sve smeštajne jedinice:

  • Svaki ima svoj ulaz,a moguce ih je koristiti zajedno ,kao i sto ih je moguce potpuno odvojiti.
  • Klimatizovani su,pokriveni su wierless internetom,imaju kablovsku televiziju.
  • Dvoriste ima 1000 kvadrata uredjeno je i pokriveno travom.Gosti mogu koristitu bastenski sto i klupe.

Obezbedjena je i prostorija za druzenje i rostilj.Tako da se i po kisovitom ,vetrovitom vremenu,druznje i zabava ne prekidaju.U prostoriji za rostilj,takodje su obezbedjeni stolovi i stolice.

Ritska 4, Palić

+381 60/3344-720, +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

2 spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja, kupatilo

9 osoba