Casa Bella – soba*

Casa Bella kuća sa Sobama * se nalazi u mirnom okruženju u blizini jezera, a ujedno uvučena i izdvojena od saobraćaja. Centar Palića, prodavnice, picerije i kafići su na 300 metara od kuce. Relaksacioni centri poput Wellness, Spa, otvorenog i zatvorenog bazena udaljeni su samo 50m.

Kuća je pogodna za porodice i društvo, pri čemu se može izdati cela, i tada ima smeštanji kapacitet za 21 osobu.  Može se izdati i zasebno veći ili manji deo.

Casa Bella je veći deo koji se sastoji od 2 apartmana. Manji apartman je jednosoban i ima 1 francuski ležaj i 1 krevet na razvlačenje i ima mogućnost smeštaja 4 osobe. Veći apartman je dvosoban pri čemu svaka soba ima 2 francuska ležaja, sa po jednim televizorom u svakoj sobi. Apartman poseduje i čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Smeštanji kapacitet ovog dela je 8 osoba.

Apartmani mogu da se izdaju zasebno, jer svaki ima svoju kuhinju i kupatilo. Cela kuća ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila i 2 kuhinje, a ukupan kapacitet je 14 osoba.

Zajedničko za sve smeštajne jedinice:
  • Svaki ima svoj ulaz,a moguce ih je koristiti zajedno ,kao i što ih je moguće potpuno odvojiti.
  • Klimatizovani su,pokriveni su wierless internetom,imaju kablovsku televiziju.
  • Dvoriste ima 1000 kvadrata uredjeno je i pokriveno travom.Gosti mogu koristitu bastenski sto i klupe.

Obezbedjena je i prostorija za druzenje i rostilj.Tako da se i po kisovitom ,vetrovitom vremenu,druznje i zabava ne prekidaju.U prostoriji za rostilj,takodje su obezbedjeni stolovi i stolice. Više informacija.

Ritska 4, Palić

+381 60/3344-720, +381 24/754-695

info@palicsmestaj.com

2 spavaće sobe, 2 dnevne sobe, 2 kuhinje, 2 kupatila

14 osoba