Đakuzi na Paliću

Da li možete zamisliti buđenje na Paliću, mir i tišina a vi pijete kafu u toplom đakuziju sa hidromasažnim mlaznicama? Vreme je da ispunite sebi želje i rezervišete smeštaj u prenoćištu Vila Regina već od 2.000 dinara po sobi.

Prostorija sa đakuzijem je pogodna za maksimum 8 osoba te se može iznajmiti za društvo za proslavu, momačko veče, devojačko veče, rođendan ili slično.

U prostoriji imate stolove i stolice gde se može degustirati neko piće..

U večernjim satima poseban doživljaj  su podvodna svetla koja menjaju boju sinhrono ili po volji korisnika od plave, ljubičaste, zelene icrvene.

Temperatura vode je 36 stepeni a svako sedište ima svoje mlaznice koje su izuzetne za masažu leđa. Prostorija izlazi na terasu i ima predivan pogled na čuvenu palićku Splitsku aleju i park a sa druge strane prostorije izlazi i na dvorišnu stranu.

U toplijim mesecima i ispred vile i sa dvorišne strane može se sunčati. Gosti mogu da koriste i roštilj kućicu gde se može pripremati jela sa roštilja.

Boravak u đakuziju gostima koji su smešteni u objektu Vila Regina je praktičan jer se mogu iz sobe prošetati do đakuzija. Takođe i korisnici naših drugih smeštajnih objekata, Palville apartmana, Casa Belle i Casa Nove mogu koristiti đakuzi, kao i gosti koji nisu smešteni u našim objektima.

Za više informacija kontaktirajte nas na 060/33-44-720