DANI LJUBAVI I VINA NA PALIĆU

DANI LJUBAVI I VINA NA PALIĆU

2012-01-17

 

  DANI LJUBAVI I VINA NA PALIĆU  vikend za dvoje 5000 dinara


Obradujte voljenu osobu povodom Dana zaljubljenih!!!


Romantično opuštanje i odmor od svakodnevnog stresa prijaće oboma a pri tom će biti dobra uvertira romantične večeri i ugodnih trenutaka sa voljenom osobom. Uživajte u dugim šetnjama pored Palićkog jezera , provedite romanticne trenutke u Vili Regina i degustirajte vina u Vinaiji Zvonko Bogdan.

CENA VIKEND ARANŽMANA ZA DVE OSOBE

5000 din + boravišna taksa 109 din* u periodu

Vila Regina  se nalazi 100 metara od Palićkog jezera u centralnoj turističkoj zoni, u ulici Splitska Aleja. Sa prepoznatljivom fasadom, drvenim ukrasima u stilu secesije doprinose prepoznatljivom šarmu Palića. U blizini se nalaze restorani,   Zoo vrt, VINARIJE.

 

Klupa za zaljubljene nalazi se na samoj obali jezera. Ovo je legendarno mesto gde se decenijama sastaju mladi i ne tako mladi zaljubljeni parovi i uzivaju u prelepom zalasku Sunca nad jezerom. Na naslonu klupe su tri srca , a prekrivena je natpisima parova.

Moderna vinarija, "Vinarija Zvonko Bogdan", smeštena je u tradicionalnom vinskom kraju, na istočnoj obali jezera Palić. Specifičan teren, umereno kontinentalna klima i kvalitetne sorte vinove loze vekovima daju vina harmoničnog ukusa, veoma intenzivnog mirisa i mekanih tanina. U vinariji se proizvode najkvalitetnije sorte vina- sauvignon blanc, pinot blanc, merlot, cuvée.

Za sve naše goste imamo posebno iznenadjenje- ORGANIZOVANI OBILAZAK VINARIJE I DEGUSTACIJA VINA U “VINARIJI ZVONKO BOGDAN” !!!

Cena degustacije vina iznosi 500 din po osobi.

U večernjim satima, parovi mogu uživati u restoranima na samoj obali jezera, a uz tradicionalnu hranu i piće goste zabavljaju tamburaši i evergrin muzika.

Virtualnu šetnju  kroz Palić  i prenoćište Vila Regina možete  pogledati na sajtu

www.palicsmestaj.com

Za više informacija I rezervacije  kontaktirajte nas na broj 024/754-695 

 * boravišna taksa, po osobi dnevno

 


Slika: DANI LJUBAVI I VINA NA PALIĆU

Ostale ponude >